Nieuwbouwgrond te koop in Groningen,
Jouw droomhuis op de perfecte bouwgrond
Bekijk de vrije kavels

Grond te koop in Groningen

Grond te koop in Groningen, in de nieuwbouwwijk de Oostergast. De Oostergast ligt aan de rand van Zuidhorn en is daardoor perfect bereikbaar ten opzichte van de stad.

Momenteel zijn meerdere kavels in de vrije verkoop en het aanbod wordt regelmatig vernieuwd. Bekijk daarom het huidige kavelaanbod en schrijf je in om op de hoogte te blijven zodra het nieuwe aanbod beschikbaar komt.

grond te koop in groningen

 

Geliefd bij inwoners van de stad Groningen

Kavels in de Oostergast zijn geliefd. Halverwege 2017 hebben twaalf vrije kavels in recordtempo hun weg gevonden naar een koper. “We merken dat de woningmarkt weer volop in de lift zit”, vertelt Fred Stol, wethouder van de gemeente Zuidhorn, waar de Oostergast een wijk van is. “De nieuwe kavels zijn ook heel erg geliefd bij inwoners van de stad Groningen, die een huis willen bouwen in een dorp en toch dichtbij de stad willen blijven.”

Inmiddels is het nieuwe aanbod beschikbaar en komen er eind dit jaar meer kavels bij.

grond te koop groningen grond te koop groningen 2

 

Over de Oostergast

Je droomhuis bouwen in een dorp en toch de gemakken van de stad dichtbij? Het kan in de Oostergast, een wijk aan de rand van Zuidhorn. Velen gingen je voor en wonen inmiddels in een zelfgebouwd huis op een unieke locatie. Volledig naar eigen wens en smaak ingericht.

De Oostergast ontstond in 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een ruime woonwijk met veel groen. De wijk groeit door tot 2020 en geregeld komen er nieuwe kavels in de verkoop.

De wijk is vernoemd naar het oostelijke deel van een historische zandrug, genaamd ‘de Gast’.

 

rust en ruimte in de oostergast  Nieuwbouw Groningen in De Oostergast in Zuidhorn

Grond te koop in Groningen, in een dorp met de gemakken van de stad

De inwoners van de Oostergast zijn eensgezind: hier bouw je je huis in een dorp, maar wél een dorp met de gemakken van de stad. In de Oostergast hebben we namelijk alle faciliteiten (scholen, winkels, verenigingen) op loop- of fietsafstand.

De stad Groningen is bovendien binnen handbereik: het centrum ligt op 9 treinminuten van de Oostergast. Met de auto is de stad in twintig minuten bereikbaar.

action in zuidhorn Wegwijzer in Zuidhorn

Zelf een huis bouwen, hoe werkt het?

Voor veel woningbezitters is het de ultieme droom: zelf een huis bouwen en die helemaal naar eigen wens inrichten. In een reeks blogartikelen hebben we uiteen gezet hoe het werkt en waar je aan moet denken. De belangrijkste blogs op een rijtje:

 

Schrijf je nú in

De verkoop verloopt via makelaar Dijkstra uit Zuidhorn. Inschrijving op de vrije kavels is nu mogelijk via het inschrijfformulier.

 

Dáárom een kavel in de Oostergast

  • Wonen in een jonge woonwijk
  • Je droomhuis op de perfecte locatie
  • Het gemak van een dorp, met de stad binnen handbereik
Gerelateerde berichten